#breakthebias
speel the game

equality labyrinth: leiderschap in genderbalans

Ervaar, oogst perspectief, transformeer: Het gender gelijkheidslabyrint is een corporate interventie ontworpen om instant gender bias bewustzijn te ervaren, een nieuw perspectief te scheppen om oude denkpatronen te innoveren. 

De challenge wordt als team gespeeld en creëert de urgent die nodig is voor een wereld met een betere genderbalans. Ongeacht je rol of functie binnen de organisatie.

Ontsnappen uit het gender labyrint is een ervaring die je altijd bij blijft. De 9 verdiepende levels van gender bias, nopen je de wereld te zien vanuit een totaal nieuwe invalshoek en bevorderen gender bias geletterdheid.

De training richt zich niet alleen specifiek op het inwinnen van kennis over hoe bias werkt, maar ook op hoe het onderdeel is van ons aller DNA en vooral: hoe we het kunnen ontstijgen.

Gender
Gelijkheids
Labyrint

EqualLab bevrijdt hersenen en de organisaties waar zij voor werken op een ludieke manier van onbewuste bias. 

Vergeet traditionele teamtrainingen om genderbias geletterd te raken. Corporate gaming is de beste manier om complexe materie te transformeren naar uitdagende vraagstukken die vragen om een oplossing.

Aan den lijve ervaren, zien en voelen, maakt dat we het bestaan van nieuwe inzichten makkelijker kunnen omarmen. Dat is onze core business.

We houden er van aan een wereld bij te dragen die in balans en veilig is. Ons motto: Leiderschap in genderbalans, een spel met intentie.

Kickstart
je
brein


About Us

De challenge uitgelegd binnen een minuut.

Testimonials

“Voor mij was deze escape room vooral een eye opener hoe ongelooflijk veel bias ingesleten zit in taal. Maar hoever dat strekt en wat daarvan de gevolgen (op inkomen, op kosten, op zelfvertrouwen etc) zijn was indrukwekkend om te leren.

Gelukkig bood Sabine ons ook goede handvatten om op micro niveau (op zichzelf lijken het maar kleine dingen die toch weinig impact kunnen hebben, maar alles bij elkaar opgeteld is dat dan toch anders) anders te doen en daarmee de olievlek te veroorzaken die vanzelf de verandering de goede kant op beweegt.”


Cielja van Dijke
Business Process Architect
VodafoneZiggo
“Jeetje, dat we zó geprogrammeerd zijn!”
“Het creëert awareness”
“Confronterend” “Inzichtgevend”
“Het verraste me hoe biased ik zelf nog ben”
“Energising”
“Ik ga andere taal gebruiken voor mijn dochters”
“Ik krijg zin om het nóg beter te doen.” ​

Reacties deelnemers

“Wij vonden “US – The Challenge” een leuk en uitdagend (soms zelfs emotioneel uitdagend) event dat door iedereen gezien werd als een eye opener. Sabine nam ons op pakkende manier mee op reis door maatschappelijke vooroordelen over gender, hoe diep die ook bij ons zelf ingebakken zitten en wat we hieraan kunnen doen. Absolute aanrader!”


Maxim Bronzwaer
Women Connected VZ

Bevrijd je
brein van
gender
blindheid

Opties

Serious Gaming

Corporate gaming is the best way to turn this complex challenge into attractive one!


Booster session

This half day power booster turns your profit into tangible action.


Prevention Plan

Learn about the three pilars of prevention every company needs to adopt today.


sustainable spaces

A deep dive for companies interested in sustainable gender informed policies.


Organiseer de training in 5 stappen:

 Gebruik de pijltjes < >

19
20
21
22
23
24

Vorige
Volgende

Ontvang de folder

Stuur een mail:Get info