Meteen naar de inhoud

Genderbias escaperoom: Persoonlijk Leiderschap
in
gender balans

Ontwikkel leiderschap in genderbalans. Welkom bij de meeslepende en educatievetraining “Genderbias Escaperoom: Challenging Gender Bias and Unleashing Gender Equality!” Bereid je voor op een intrigerende ervaring waarin je samen met een team van 8 deelnemers de mysteries van gender bias zult ontrafelen en doorbreken. Werk samen, los raadsels op en creëer onvergetelijke herinneringen waar de kracht van diversiteit en inclusie wordt gewaardeerd en gevierd.

Deze unieke training combineert de spannende elementen van een escaperoom met de waarde van wetenschappelijk onderzoek. Je test namelijk niet alleen je puzzelvaardigheden, maar leert ook dieper over facetten van gender bias, de gevolgen ervan en hoe we samen kunnen werken om een inclusievere wereld te creëren.

Laat je verrassen door negen boeiende levels die je inzichten en handvatten bieden om een inclusievere wereld te creëren. Lees snel verder en ontdek waarom je deze escaperoom-training niet wilt missen! Durf jij het aan? De klok tikt…

durf jij het aan?

Voordat je het gender bias labyrint betreedt, krijg je een inspirerende introductie waarin het educatieve doel van de escaperoom wordt uitgelegd. Je doel is om stapsgewijs uit de negen kamers te ontsnappen om zo snel mogelijk tot de kern te komen. De gamemaster leidt je door het spel. Gaandeweg verzamel je hints die nodig zijn om steeds verder te komen. Elke kamer kent een eigen thema, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, en biedt nieuwe uitdagingen en ontdekkingen.

Als jullie uiteindelijk de kern van het labyrint bereiken, is het tijd voor de eindopdracht. Dit level is ontworpen als de ultieme uitdaging, waarbij je al je opgedane kennis moet gebruiken om de eindpuzzel op te lossen. Door op jouw eigen manier gehoor te geven aan een indringende call-to-action, kan het gehele team ontsnappen en ronden jullie de escaperoom-training succesvol af.

Breek genderbias &
ontketen

gendergelijkheid!

testimonials

Wat ontsnapte deelnemers zeggen

“Jeetje, dat we zó geprogrammeerd zijn!”
“Het creëert awareness”
“Confronterend” “Inzichtgevend”
“Het verraste me hoe biased ik zelf nog ben”
“Energising”
“Ik ga andere taal gebruiken voor mijn dochters”
“Ik krijg zin om het nóg beter te doen.”

de Escaperoom in 5 stappen:

Gebruik de pijltjes < >

De escape-ervaring kan op een willekeurige locatie met voldoende ruimte gespeeld worden. Een grote vergaderruimte met tafel en een scherm is prima. Op tafel liggen puzzels, sloten, hints en opdrachten die je helpen om stap voor stap te ontsnappen aan genderbias. Na afloop is er tijd om te reflecteren op de ervaring en de geleerde lessen te bespreken.   

Na het voltooien van de escaperoom-training ben je klaar om je eigen reis naar gelijkheid voort te zetten. Je verlaat de escaperoom met diepgaande kennis, concrete handvatten en de vastberadenheid om verandering te bewerkstelligen. Geïnspireerd door de experimenten en inzichten die je hebt opgedaan, ben je uitgerust om de weg naar inclusie te bewandelen.

Maar dat is nog niet alles. In de 10 dagen erna brengen inspiratie flitsen en wake-up calls uit alle kamers de lessen herhaaldelijk in herinnering.

verruim je blik, verlos je brein

UNLEASHING GENDER EQUALITY

Beschouw elke kamer waaruit je moet ontsnappen als een onderdeel van een groter breinbuffet. Elk thema kan na de ontsnapping indien gewenst in dedicated sessies uitgediept worden.

Breinbuffet

gender bias

Ontdek en versla 5 geheime genderbiasen

inclusieve (beeld)taal

Leer eenvoudige maatregelen zodat iedereen er bij hoort.

gender en geld

Loonkloof en Pink Tax

representatie

You can't be what you can't see!

waarderings paradox

Ontdek hoe de inschattingskloof het zelfvertrouwen ondermijnt

omstander training

Draag bij aan een veilige werkvloer door authentiek bondgenootschap

check it out

The challenge explained in less than 1 minute:

ontsnap met je team!

Frequently Asked Questions​

Een ruime vergaderlocatie waar acht personen comfortabel aan plaats kunnen nemen is voldoende. 

  1. Een grote tafel voor alle opdrachten en puzzels is een must.
  2. Een groot scherm om de rooms op te kunnen projecteren.

Idealiter betreed je het labyrinth met minimaal 6 en maximaal 8 mensen. Heb je een kleinere of grotere groep? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

In een dagdeel ben je aan alle 9 rooms ontsnapt.

“Durf jij de uitdaging aan om gender bias te doorbreken en bij te dragen aan een inclusievere wereld? Stap in het genderbias labyrint en laat je verwonderen, inspireren, uitdagen en transformeren. Boek nu je plek voor deze unieke escaperoom-training en ontdek de kracht van verandering!”

It's time to engage

Kickstart
je
brein

Mind Maze is met trots winnaar van de no more boring learning award 2022!