Meteen naar de inhoud

Genderbias sessies

Ontdek de kracht van verandering tijdens onze boeiende Genderbias Sessies! Bereid je voor op een transformerende ervaring vol eye-openers, inzichten en interactieve momenten die je perspectief zullen veranderen.

Tijdens deze sessie zullen we diep ingaan op genderbias en de impact ervan op individuen en de samenleving. Je zult ‘aha’-momenten ervaren terwijl we de subtiele maar krachtige invloeden van genderbias ontrafelen, en ontdekken hoe het onze beslissingen en interacties beïnvloedt.

Maar het gaat niet alleen om bewustwording – we bieden ook concrete tools en strategieën om genderbias te doorbreken. Verwacht een dynamische mix van werkvormen, gamification en oefeningen die zorgen voor actieve betrokkenheid en er voor zorgt dat de materie op een dieper niveau landt.

De diversiteit aan perspectieven en ervaringen in de groep zal de sessie verrijken, en je zult ontdekken hoe jij een positieve impact kunt hebben in je eigen omgeving. Neem deel aan deze sessie en zet de eerste stap naar een toekomst van genderbalans!

verhoog werknemer betrokkenheid

klaar om aan een
cultuur
van gelijkheid

te bouwen?

Jouw workshop heeft mij echt geraakt. Nog steeds denk ik veel terug en heb ik mijn ontstane enthousiasme voor dit onderwerp met familie, vrienden en collega’s de afgelopen dagen gedeeld. Dank voor de aanstekelijke bevlogenheid voor dit onderwerp. Wat een topworkshop.
Nina Kamutzki
Communicatieadviseur
Bewustwording, blinde vlekken ontdekken, mooie voorbeelden, leuke interactie.
Sandra Duijndam
manager CBS Academy | Centraal Bureau voor de Statistiek
Leerzaam, Verhelderend, stof tot nadenken. Heel fijn om op een interactieve manier uitleg te krijgen over diverse vormen van genderbias die we (onbewust) allemaal hebben. Me daar bewust van zijn/worden en bewust omdraaien wordt mijn actie.
Willemijn van Leeuwen - de Vries
Manager talent en development | Transdev