Meteen naar de inhoud

mastermind maze: versla genderbias
ontdek
de kracht van genderbalans

Ontwikkel leiderschap in genderbalans. Welkom bij de meeslepende en educatievetraining “Mastermind Maze: Versla genderbias, ontdek de kracht van genderbalans!” Bereid je voor op een intrigerende ervaring waarin je samen met maximaal 4 teams van 5 deelnemers de mysteries van gender bias zult ontrafelen en doorbreken. Werk samen, los raadsels op en creëer onvergetelijke herinneringen waar de kracht van diversiteit en inclusie wordt gewaardeerd en gevierd.

Deze unieke training combineert de spannende elementen van een escaperoom met de waarde van wetenschappelijk onderzoek. Je test namelijk niet alleen je puzzelvaardigheden, maar leert ook dieper over facetten van gender bias, de gevolgen ervan en hoe we samen kunnen werken om een inclusievere wereld te creëren.

Laat je verrassen door de vier boeiende kamers met elk een onontdekt geheim. Elke ontdekking dwingt bias het ware  gezicht te tonen. De ontdekkingen bieden   inzichten en handvatten om een inclusievere wereld te creëren. Durf jij het aan? De klok tikt…

durf jij het aan?

Voordat je de mastermind maze betreedt, krijg je een inspirerende introductie waarin het educatieve doel van de escaperoom wordt uitgelegd. Je doel is om stapsgewijs uit de vier kamers te ontsnappen en sleutels te verzamelen door opdrachten te doen. Een facilitator leidt je door het spel. Elke kamer kent een eigen thema, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, en biedt nieuwe uitdagingen en ontdekkingen.

Pakt jouw team de punten om er vandoor te gaan met de dagwinst?

Breek genderbias &
ontketen

gendergelijkheid!

De mastermind maze kan op een willekeurige locatie gespeeld worden waar 4 kamers naast elkaar beschikbaar zijn. In elke kamer staat een kluis met puzzelstukken. Aan de muur vind je de hints die nodig zijn voor het kraken van kluis. Bemachtigt jouw team als eerste alle puzzelstukken? Ontdekken jullie het snelst de oplossing? Na afloop is er tijd om te reflecteren op de ervaring en de geleerde lessen te bespreken.   

Na het voltooien van de mastermind maze ben je klaar om je eigen reis naar gelijkheid voort te zetten. Je verlaat de escaperoom met verbluffende en confronterende kennis, concrete handvatten en de urgentie om van genderbalans de norm te maken. 

Maar dat is nog niet alles. In de weken na de ontsnapping, brengen inspiratie flitsen en wake-up calls uit alle kamers de lessen herhaaldelijk in herinnering.

verruim je blik, verlos je brein

UNLEASHING GENDER EQUALITY

Beschouw elke kamer waaruit je moet ontsnappen als een onderdeel van een groter breinbuffet. Elk thema kan na de ontsnapping in dedicated sessies uitgediept worden.

Breinbuffet

gender bias

Ontdek en versla 5 geheime genderbiasen

inclusieve (beeld)taal

Leer eenvoudige maatregelen zodat iedereen er bij hoort.

representatie

You can't be what you can't see!

waarderings paradox

Ontdek hoe de inschattingskloof het zelfvertrouwen ondermijnt

ontsnap met je team!

Frequently Asked Questions​

Een locatie waar vier kamers op dezelfde verdieping beschikbaar zijn gedurende de game.

  1. Een kleine tafel per kamer is voldoende
  2. Een scherm is gewenst

Het mini mind maze kan met 20 personen tegelijk gespeeld worden. Heb je een kleinere of grotere groep? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De escape game duurt twee uur exclusief inloop.

“Durf jij de uitdaging aan om gender bias te doorbreken en bij te dragen aan een inclusievere wereld? Stap in de wereld van ‘Mind Maze: Challenging Gender Bias and Unleashing Gender Equality’ ! en laat je inspireren, uitdagen en transformeren. Boek nu je plek voor deze unieke escaperoom-training en ontdek de kracht van verandering!”

It's time to engage

Kickstart
je
brein

Mind Maze is het kleine nichtje van de genderbias escaperoom: met trots winnaar van de L&D award 'no more boring learning'!